Webinar Universe online training platform

Webinar Academy izobraževalna platforma – webinarje in brezplačne dodatke

Morda mislite, da je pridobivanje znanja prek spleta zelo enostavno. Če pa je na internetu toliko informacij – kako najti verodostojen in zanesljiv vir? Pomagajo lahko izobraževalne platforme kot je Webinar Academy.

Izobraževanje – ključ do uspeha

Odprt um in intelektualna radovednost sta dve ključni navadi, ki bi ju moral vaditi vsak, če želi doseči dolgoročni uspeh. Navsezadnje je vedno prostor za izboljšave in širjenje obzorij znanja. Medtem ko mnogi verjamejo, da je znanje mogoče pridobiti le z diplomo, tisti, ki so resnično uspešni – bodisi v svojem poklicu, osebnem življenju ali na katerem koli drugem področju – vedo, da je vseživljenjsko učenje ključno.

Prizadevanje za vseživljenjsko učenje je lahko v obliki obiskovanja izobraževalnih tečajev, opravljanja dodatnih tečajev ali pridobivanja učnih certifikatov, ki pomagajo graditi industrijsko znanje in izkušnje. Elemente vseživljenjskega učenja pa je mogoče doseči tudi z iskanjem mentorjev in sodelovanjem z njimi, spoznavanjem najnovejših publikacij ali ogledom spletnih seminarjev.

Medtem ko so koristi izobraževanja še posebej privlačne za kariero, je vseživljenjsko učenje pomembno tudi v osebnem življenju. Ljudje, ki se dodatno učijo, bodo bolj verjetno v sebi vsadili občutek inovativnosti, saj spoznavanje novih informacij in perspektiv izboljša njihove sposobnosti reševanja problemov.

Ta lastnost je v veliko pomoč pri osebnem razvoju, saj od posameznika zahteva, da se nauči novih veščin, se sooči z novimi izzivi, zgradi samozavest, pridobi prilagodljivost in premaga morebitne psihološke ovire. Veliko načel, naučenih na ta način, je mogoče uporabiti tako v osebnih kot poklicnih situacijah.

Webinar Academy izobraževalna platforma

Izobraževalne platforme

Izbrira izobraževalne platforme je vsekakor mlajša oblika učenja od usposabljanja v učilnici. V zadnjem času so te platforme postale zelo priljubljene, ne le zaradi velikega povpraševanja po podobnih storitvah, ampak tudi zaradi njihove priročnosti. Predvsem mladi se raje učijo prek spleta doma, kot da bi se udeležili rednega usposabljanja v učilnici. Namen spletne platforme je prihraniti čas učenca – ni mu treba prilagajati svojega urnika, da bi ustrezal času usposabljanja.

Ena od velikih prednosti spletnega izobraževanja je tudi široka izbira razpoložljivega gradiva in demokratičen dostop – tečaje lahko enako uporabljajo prebivalci velikih mest, manjših mestec in vasi. Problem s spletnim usposabljanjem izhaja iz obilja – nujenih tečajev, člankov, webinarjev, vlogov, analiz, e-knjig, paketov in absolutno vsega o kateri koli temi je ogromno. Torej je lahko izbira pravega usposabljanja težka, če ne poznate zaupanja vrednih platform.

Webinar Academy – sodobna platforma

Namen platforme Webinar Academy je vsem zagotoviti visokokakovostne video posnetke za usposabljanje na ravni, ki je sorazmerna z njihovim zanimanjem ali že pridobljenim znanjem. Vajenec lahko postane vsakdo, ki ga zanima lasten razvoj. Na platformi potekajo spletni seminarji, ki pokrivajo sledeča področja: okultizem, telesno in duševno zdravje, nega telesa in las, pravilna prehrana, prehranska dopolnila ali investiranje.

Učenje preko webinarjev ima tudi veliko prednosti. Spletni seminarji so lahko odličen uvod za ljudi, ki želijo pustiti službo in začeti graditi svoje podjetje. Omeniti velja, da so platformo Webinar Academy ustvarili strokovnjaki. Vsako pripravljeno gradivo nadzorujejo ljudje, ki so odgovorni za kakovost, pravilnost in vrednost usposabljanja, ravni pa so prilagojene znanju udeležencev in prevedene v več jezikov.

Brezplačni bonus – Webinar Academy in dodatek.

Na spletni strani Webinar Academy lahko kupite neposreden dostop do določenih spletnih seminarjev, vsaka tema pa je razvita v devetih ali desetih jezikih. Spletni seminarji so poučevanje v živo, ki ponujajo znanje o različnih temah. Za odgovore na čim več vprašanj udeležencev programa so na voljo različne teme in videi z različnih področij. Vsak spletni seminar se osredotoča na določeno temo, vendar je razdeljen na poglavja, ki pokrivajo dano znanje.

Zahvaljujoč prenosu znanja v obliko webinarjev se predavanj lahko udeleži veliko število ljudi brez nepotrebnih formalnosti in prijav. To daje Webinar Academy prednost pred običajnimi tečaji, saj so tipični spletni tečaji odprti samo za predhodno prijavljene zaprte skupine. Redni spletni tečaji so tudi dražji. Enako pomembno je, da med vsakim spletnim seminarjem strokovnjaki učijo praktičnih veščin in svetujejo.

Še več, do vsakega webinarja je priložen brezplačen dodatek v fizični obliki, povezan s temo usposabljanja. Tako lahko prejmete dodatek za nego telesa, nego las, za lajšanje bolečin, vadbo, uravnavanje vlažnosti doma in še veliko več. Za dostop do spletnega mesta morate vnesti uporabniško ime in geslo, ki se nahajata na osebni kartici za dostop. Kartice s kodami lahko naročite neposredno na spletni strani Webinar Academy ali pri servisnih partnerjih, poslane pa bodo strankam po pošti, s plačilom po povzetju, v posebno zaščitenem paketu.

Webinar Academy mnenja

Izobraževanje in praksa

Pripravljenost do učenja odpira številna vrata strokovnemu in osebnemu razvoju. Delodajalci danes iščejo kandidate z dodatnimi ali posebnimi spretnostmi, znanji in zavzetostjo. Zato, ker to kaže pripravljenost posameznika za učenje in rast. Poleg tega lahko tisti, ki imajo takšno željo, ustanovijo podjetje ali spremenijo panogo tako, da izkoristijo priložnosti za izboljšanje svojih veščin, ki jih ponujajo spletni seminarji. Poleg tega je to znanje na voljo vsem, potrebna je le naprava z dostopom do interneta.

Webinar Academy zagotavlja zanesljiv način, da vam pomaga bolje opravljati svoje delo in se še naprej razvijati. Veščine, ki jih ponuja platforma, zagotavljajo osebno zadovoljstvo, vam dajejo več izkušenj pri pridobivanju prenosljivih spretnosti za hitrejše napredovanje ter zagotavljajo zadovoljstvo pri vašem delu in v osebnem življenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *